Unga vuxna

unga vuxna

BIBEL & BRUNCH
En gång i månaden ses vi för ”Bibel och Brunch”. Detta är ett tillfälle för dig som vill äta god brunch, ingå i en gemenskap och få undervisning om den kristna tron. Vi startar kl 10.30 på kyrktorget i kyrkan.

Följande datum gäller för hösten: 9 september, 14 oktober, 11 november, 9 december.

NY eller GAMMAL I STAN
Två gånger i september ses Smyrna Unga Vuxna för gemenskap i samband med Gudstjänst. Detta är ett tillfälle för dig som vill lära känna nya människor i kyrkan. Kom som du är, ny som gammal. Tillfällena för detta är den 3e september då vi ses efter Smyrna 11 för en god måltid samt den 17e september innan Smyrna 19. Håll utkik på vår sida på Facebook för mer info.

EVENT
En kväll med mycket tid för gemenskap. Vi hittar på något kul tillsammans, har möjlighet att lära känna varandra och Gud bättre.
Lördagar kl 19 i Smyrna om inget annat anges.
28/10, 25/11

HELGEN
I början av oktober åker vi iväg en helg för gemenskap, god mat och för att söka Gud tillsammans. Exakt datum och mer info kommer snart.

INNEBANDY
Vi ses och lirar småmål, 3 mot 3 på plan, en gång i veckan. Kom, sporta och ha kul! Kostnad 100kr/termin.
Mer info: se Facebook-grupp "Smyrnakyrkans innebandy".
Tisdagar 20-22, Landala Sporthall

JULFEST
Vi avslutar terminen med en riktigt go julfest i kyrkan. Här blir det lekar, go julmat och julens mittpunkt - Jesus.
Fredag 15/12 kl 20 i caféet, Smyrna.
Mer info kommer närmare! Håll utkik på Facebook! Vi finns även som smyrnaungavuxna på Instagram!

GUDSTJÄNST
Varje söndag möts vi till gudstjänst kl 11 och kl 19. Gudstjänsten kl 19 - Smyrna19 - samlar många unga vuxna och är en plats för predikan och mycket tid för lovsång och tillbedjan.

ENGAGERA DIG
Vill du något mer än att gå på gudstjänst i Smyrna så finns det möjligheter att vara med och bygga det vi gör tillsammans.

Vid frågor och funderingar hör av er till
Christofer Öhrvall,