Drömmen om jul 2017

Offentliga föreställningar
lördag 18 november kl 18.00
fredag 24 november kl 18.00

Vi har glädjen att inbjuda din klass (eller varför inte ta med hela skolan?) till musikalen ”Drömmen om jul”. Musikalen framfördes första gången 2006 och har sedan dess visats på många platser och för tusentals barn runtom i Sverige.

Tisdag den 21 och onsdag den 22 november framför Smyrnakyrkans barn- (7-13 år) och tonårskör tillsammans med ensemble ”Drömmen om jul” i Smyrnakyrkan.

Musikalen förmedlar julens budskap på ett spännande och modernt sätt. Vi inbjuder er att komma och uppleva, se och lyssna. Vi utlovar en lektion av sällan skådat slag, en upplevelse för livet! Kanske är något av barnen i din klass eller på din skola med i musikalen.
Vi är glada att i enlighet med SKOLFS 2010:37 5.14 Religionskunskap, kunna presentera det kristna budskapet på ett kreativt och nyskapande sätt.

Det blir sju fantastiska föreställningar fyllda med musik, dans och glädje, varav fem föreställningar riktar sig enbart till skolklasser. Välj själv den tid som passar er bäst. Ta gärna med fika! Plats reserveras vid anmälan.
OBS! Om inte annat meddelas så reserveras plats efter föreställningen.

ANMÄL ER HÄR

Efter anmälan kommer en bekräftelse till den e-postadress du uppgett.

Vi vill även passa på att bjuda in dig som vill ta med vänner och familj för att se musikalen.
Den 18 och 24 november kl. 18.00 är det offentliga föreställningar, ingen anmälan krävs.
Fri entré!

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Har du frågor kring dessa föreställningar är du välkommen att kontakta Rosalie Zakrison