Föredrag med verktyg för livet

Välkommen!
Tid: Onsdag den 27 september, 2017  kl.13.00-15.30
Kostnad: 50 kr, Fikakostnad tillkommer
Anmälan till: Bittan Ekman, 0705-281435, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anders Magnusson är elitidrottaren som fastnade i missbruk och kriminalitet. För att vända sitt liv blev han civilekonom vid Handelshögskolan, men det var först när Anders år 1998 blev nykter och drogfri som förändringen skedde. Sedan dess har Anders vigt sitt liv åt egen personlig utveckling och att hjälpa andra att hantera sorger och förluster.

Separationer, tillitsförluster, dödsfall och mycket annat. Livet är fullt av upp- och nedgångar. Samtidigt som vi lär oss mycket om hur vi skaffar oss saker, får vi lära oss förvånansvärt lite om hur vi kan hantera förluster och förändringar.

Bristande kunskap om hur vi kan få läkning för att kunna gå vidare leder ofta till att vi fastnar i ett ältande, medvetet eller omedvetet, som tar både tid, energi och uppmärksamhet. Genom konkreta fungerande verktyg kan du lämna smärtan av det som hänt bakom dig för att leva din fulla potential här och nu.
 
Detta är ett samarrangemang mellan Smyrnakyrkan, Nordhemskliniken och Trappa Upp